Vrij werken op vrijdag

Nieuw: Vrij werken op vrijdag

Vanaf september 2018 is het mogelijk om op vrijdag een werkbank met toebehoren te reserveren voor een of twee dagdelen. Er zijn tien werkplekken aan de stavelij beschikbaar. De hele dag is er een werkplaats-assistent aanwezig, maar er wordt geen les gegeven. Vrij werken op vrijdag is dus alleen voor mensen die zelfstandig kunnen werken.

Aanwezig in het atelier zijn:

  • Wals, hangmotor, ultrasoon, polijstmachine, branders, little torch, uitkapset, diverse soorten en maten triboletten, hamers, tassen en klein gereedschap.
  • Gratis Wifi, koffie, thee en mineraalwater.
  • EHBO doos en blusdekens.
  • Brandblusapparaat hangt in de gang.

Tijden en reserveringen

Ochtend: 9.30 tot 13.00 uur. Middag 13.30 tot 17.00 uur.
Reserveer van te voren een werkplek door te mailen naar g.sieders@ziggo.nl
Na reservering verplicht je jezelf tot betaling.

Prijzen

  • De werkplekken zijn beschikbaar 30x per jaar op vrijdag (zie rooster).
  • Een werkplek voor een dagdeel (= 3½ uur)kost €25,- (inclusief BTW).

  • Een tienrittenkaart kost  € 215,- en is alleen geldig binnen het verstrekte cursusjaar (je kunt dus geen ongebruikte uren meenemen naar volgende cursusjaren).

  • Betaling kan via bank of ter plekke.

Aansprakelijkheid

Het huren van een werkplek en betreden van het atelier is geheel voor eigen risico. De werkplaatsassistent zal zoveel mogelijk toezien op de veiligheid  in het lokaal. Atelier Drie is niet aansprakelijk voor schade, vermissing of verwonding tijdens de werkuren. Ook is zij niet aansprakelijk voor eventuele vervolgschade als ziekteverzuim of medische kosten. Veiligheid is een collectieve verantwoordelijkheid. Houdt daarom altijd rekening met uw eigen veiligheid en die van uw medecursisten. Het dragen van een veiligheidsbril is daarom verplicht bij het werken met electrisch gereedschap. Draag beschermende kleding, schort of stofjas en draag geen fleece of nylon kleding en draag geen loshangend lang haar.